Auditoria complerta de la seva instal·lació neumàtica

Auditoria complerta de la seva instal·lació neumàtica

A Electro-Neumàtica Lleida S.A. ens preocupen les instal·lacions d’aire comprimit del nostres clients, tant en la generació de l’aire com del seu total aprofitament minimitzant els costos derivats de pèrdues en les seves instal·lacions. Si ho desitja li podem realitzar una auditoria complerta de la seva instal·lació neumàtica detectant els punts de fuga per a poder reduir els seus costos econòmics.

Si ho desitja també li podem realitzar auditories energètiques de la seva instal·lació d’aire comprimit.

Per a més informació no dubti en contactar amb nosaltres al telèfon 973 24 91 19 o mitjançant el correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aerius de Ingersoll-Rand

Aerius de Ingersoll-Rand

Descobreixi amb nosaltres els nous Aerius d'Ingersoll-Rand amb potències des dels 2,2 kW fins als 45 KW tant en velocitat fixa com variable. En les unitats fins a 22 KW podem disposar des de les versions simples de compressor fins a les versions completes amb acumulador, assecador i filtratge d'aire.

Unitats fiables, econòmiques i amb tot el suport del servei post venda d'Electro-Neumàtica Lleida S.A.

No dubti en consultar-nos.


#somdelleida #electroneumatica #electroneumaticalleida #compresores #airecomprimido #airecomprimit #compressors #neumatica
Nova bomba Calpeda

Nova bomba Calpeda

Nova bomba Calpeda. Aterra al mercat la nova Mèta de Calpeda, bomba amb variador de velocitat, acumulador incorporat, òptim rendiment, reduït consum elèctric. Una bomba que farà parlar molt. Molt aviat ja estarà disponible a les nostres instal·lacions. Si té qualsevol dubte pot consultar-nos i us informarem mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
#calpeda #electroneumatica #bombascalpeda #bombeo #aumentodepresion #electroneumaticalleida Calpeda CALPEDA IBERICA, S.A.

Auditories de consum d'aire comprimit

Auditories de consum d'aire comprimit

A Electro-pneumàtica Lleida S.A. seguim apostant per l'atenció i servei als nostres clients i usuaris de compressors d'aire comprimit, d'aquesta manera recordem que disposem d'equips per a realitzar auditories de consum d'aire comprimit, per comprovar l'estat de les seves instal·lacions i detallar el rendiment dels equips per poder oferir a cada instal·lació les millors opcions personalitzades per optimitzar el seu rendiment. L'estudi es realitza de forma no invasiva i li proporcionarà a l'usuari informació de l'estat real de la seva instal·lació.
Si voleu saber més sobre aquest servei que oferim no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres i els oferirem la nostra millor solució.

Nou sensor de seguretat

Nou sensor de seguretat

Nou sensor de seguretat per a muntatges en portes com seguretat, possibilitat de connexió fins a 30 sensors en sèrie, de fàcil instal·lació, grandària molt reduïda i amb visualització des de l'exterior. Això afavoreix la reducció de temps d'atur considerablement. Si està interessat en aquest producte o té qualsevol dubte a l'tema no dubteu a posar-se en contacte amb nosaltres i l'ajudarem a buscar la millor solució.