Nova Mèta Small, bomba super silenciosa

Presentem l'electrobomba que ja teniu disponible en la nostra botiga. La nova Mèta Small, bomba super silenciosa, autoaspirant ideal per a fer les funcions de grup de pressió domèstic. El seu variador integrat, alimentació 230VAC i sensor de pressió a la mateixa bomba garanteixen una pressió constant en les millors condicions. Si esteu interessats o voleu més informació no dubteu en consultar-nos.

Comander S de Control Techniques

Comander S de Control Techniques

Presentem la campanya de variadors Comander S de Control Techniques, variadors per a petits motors, fins a 4 KW amb alimentació tant monof. com trif. configurables sense alimentar desde la seva APP mitjançant NTC de forma ràpida i senzilla, modbus RTU i amb filtre C3 incorporat. Si vols informació o preus no dubtis en consultar, vine a testejar algún dels nostres equips a la botiga.

Presentem la promoció d'aquest estiu!

Presentem la promoció d'aquest estiu!

Rotllos de tefló de 50 metres a un preu molt especial, si creus que pot interessar-te no dubtis a consultar-nos.

Vàlida fins al 15 d'agost del 2023

Mini cursos de pneumàtica

Mini cursos de pneumàtica

Com empresa destinada al servei i manteniment industrial volem que també els nostres clients tinguin la millor formació i els millors coneixements ja que això els permetrà realitzar les seves tasques millor, amb menys errors i de forma més eficient sumat a la millora de la comunicació a l'hora de poder ajudar en cas de que necessitin a algún dels nostres tècnics, per això impulsem "Mini-Cursos" de neumàtica.

Si t'interessa no dubtis en contactar amb nosaltres a través del formulari de la nostra web o pels mitjans habituals.

Àrea de monitorització de compressors

Àrea de monitorització de compressors

Ens complau informar que hem inaugurat a les nostres oficines l'àrea de monitorització dels compressors que fins avui tenen instal·lat el sistema #Helix d'Ingersoll Rand dels nostres clients. Concretament des de les nostres oficines podem veure l'estat dels equips, saber si han parat per avaria, si treballen o si necessiten manteniment per poder donar un millor servei als nostres clients, pensant a reduir al màxim el temps d'atur dels compressors, juntament amb aquest control, el sistema Helix disposa d'avisos per correu electrònic en cas d'avaria o necessitat de manteniment per a una solució més eficaç als nostres clients i sense cap cost afegit ni quotes mensuals.

Vàlid per a qualsevol compressor, sigui Ingersoll-Rand o d'altres marques, sense afectar-ne el funcionament habitual i sense possibilitat de controlar externament, només monitorització.

Si voleu més informació o instal·lar un equip al vostre compressor no dubteu a contactar amb nosaltres.

#electroneumaticalleida #electroneumatica #lleida #airecomprimido #neumatica #airecomprimit #industria40 #somdelleida #compresores