Sistema de monitorització Helix

Sistema de monitorització Helix

Presentem el sistema de monitorització Helix desenvolupat per Ingersoll-Rand per poder visualitzar l'estat de la unitat i rebre avisos en cas de necessitat de manteniment o d'avaria del compressor.
Aquest sistema es pot gestionar des de qualsevol dispositiu ja que es troba al núvol i permet un millor control de la unitat i una rapidesa més gran per a la gestió de manteniments i d'avaries.
El sistema Helix no té més cost que el de la seva instal·lació a la unitat, la gestió i manteniment de la unitat Helix és totalment gratuïta.
Per a més informació no dubteu a consultar-nos a través dels canals habituals.

Nou carro VISIÓN BOX UNIVER

Nou carro VISIÓN BOX UNIVER

Presentem el nou carro VISIÓ BOX UNIVER.
Una forma ordenada de tenir el teu estoc de racordatge.
Hi ha diferents opcions de composició del mateix.
Ens adaptem a les teves necessitats.
Quedem a l'espera de les vostres consultes i/o dubtes.

Bon Nadal!

Bon Nadal!

L'equip d'Electro-Neumàtica Lleida vol desitjar un bon nadal i feliç 2022 a tots els nostres clients i associats.
Esperem que pogueu gaudir d'unes bones festes, cuideu-vos i que el proper any puguem seguir creixent junts.

BONES FESTES!!!!

Eines de Ingersoll-Rand

Eines de Ingersoll-Rand

Necessites una clau d'impacte de bateria o pneumàtica de la major qualitat i amb una excel·lent fiabilitat? Les eines de Ingersoll-Rand són les ideals per a qualsevol tipus de feina. Llancem la promoció d'aquestes eines fantàstiques, si estàs interessat no dubtis en consultar-nos.

Canal propi de youtube

Canal propi de youtube

Ens complau informar que hem inaugurat el nostre propi canal de youtube en el qual podreu anar descobrint els vídeos que es creïn des Electro-Neumàtica Lleida S.A. i els dels nostres proveïdors habituals, per donar a conèixer els nostres productes i novetats. No oblideu subscriure-us a canal de l'enllaç i estar a el dia de les novetats. A la nostra pàgina web teniu l'accés directe al costat de el del nostre perfil de Linked IN on també podreu seguir-nos i estar a el dia de totes les notícies relacionades amb la nostra empresa i els nostres productes.