Col·laboració amb el Banc dels Aliments de Lleida

Col·laboració amb el Banc dels Aliments de Lleida

Electro-Neumàtica Lleida S.A. en col·laboració amb el Banc dels Aliments de Lleida ha volgut elaborar els lots de nadal per als seus treballadors a la seva botiga situada a Lleida "El Palet de l'Horta" que podreu trobar al barri de Balàfia i a Instagram a @elpaletlleida. Lots de nadal elaborats amb productes de proximitat i elaborats per empreses amb un important caràcter social amb els que col·labores consumint els seus productes.

Per la nostra empresa es un orgull poder col·laborar i agraïm la fantàstica atenció rebuda per tots els seus membres a qui desitgem unes Bones Festes!!

Nova Mèta Small, bomba super silenciosa

Presentem l'electrobomba que ja teniu disponible en la nostra botiga. La nova Mèta Small, bomba super silenciosa, autoaspirant ideal per a fer les funcions de grup de pressió domèstic. El seu variador integrat, alimentació 230VAC i sensor de pressió a la mateixa bomba garanteixen una pressió constant en les millors condicions. Si esteu interessats o voleu més informació no dubteu en consultar-nos.

Comander S de Control Techniques

Comander S de Control Techniques

Presentem la campanya de variadors Comander S de Control Techniques, variadors per a petits motors, fins a 4 KW amb alimentació tant monof. com trif. configurables sense alimentar desde la seva APP mitjançant NTC de forma ràpida i senzilla, modbus RTU i amb filtre C3 incorporat. Si vols informació o preus no dubtis en consultar, vine a testejar algún dels nostres equips a la botiga.

Presentem la promoció d'aquest estiu!

Presentem la promoció d'aquest estiu!

Rotllos de tefló de 50 metres a un preu molt especial, si creus que pot interessar-te no dubtis a consultar-nos.

Vàlida fins al 15 d'agost del 2023

Mini cursos de pneumàtica

Mini cursos de pneumàtica

Com empresa destinada al servei i manteniment industrial volem que també els nostres clients tinguin la millor formació i els millors coneixements ja que això els permetrà realitzar les seves tasques millor, amb menys errors i de forma més eficient sumat a la millora de la comunicació a l'hora de poder ajudar en cas de que necessitin a algún dels nostres tècnics, per això impulsem "Mini-Cursos" de neumàtica.

Si t'interessa no dubtis en contactar amb nosaltres a través del formulari de la nostra web o pels mitjans habituals.