Nou carro VISIÓN BOX UNIVER

Nou carro VISIÓN BOX UNIVER

Presentem el nou carro VISIÓ BOX UNIVER.
Una forma ordenada de tenir el teu estoc de racordatge.
Hi ha diferents opcions de composició del mateix.
Ens adaptem a les teves necessitats.
Quedem a l'espera de les vostres consultes i/o dubtes.

Bon Nadal!

Bon Nadal!

L'equip d'Electro-Neumàtica Lleida vol desitjar un bon nadal i feliç 2022 a tots els nostres clients i associats.
Esperem que pogueu gaudir d'unes bones festes, cuideu-vos i que el proper any puguem seguir creixent junts.

BONES FESTES!!!!

Eines de Ingersoll-Rand

Eines de Ingersoll-Rand

Necessites una clau d'impacte de bateria o pneumàtica de la major qualitat i amb una excel·lent fiabilitat? Les eines de Ingersoll-Rand són les ideals per a qualsevol tipus de feina. Llancem la promoció d'aquestes eines fantàstiques, si estàs interessat no dubtis en consultar-nos.

Canal propi de youtube

Canal propi de youtube

Ens complau informar que hem inaugurat el nostre propi canal de youtube en el qual podreu anar descobrint els vídeos que es creïn des Electro-Neumàtica Lleida S.A. i els dels nostres proveïdors habituals, per donar a conèixer els nostres productes i novetats. No oblideu subscriure-us a canal de l'enllaç i estar a el dia de les novetats. A la nostra pàgina web teniu l'accés directe al costat de el del nostre perfil de Linked IN on també podreu seguir-nos i estar a el dia de totes les notícies relacionades amb la nostra empresa i els nostres productes.

Electro-Neumàtica Lleida S.A. 35 anys

Electro-Neumàtica Lleida S.A. 35 anys

Avui 1 de Juny de 2021 i després de més d’un any de pandèmia en una situació molt difícil per a tots nosaltres, creiem que tenim motius per estar contents i celebrar dos bones notícies dins el grup d’Electro-Neumàtica Lleida S.A.

Primer volem donar la benvinguda en una data molt especial per a nosaltres al nostre nou company Marc Guiu que inicia la seva nova etapa professional amb nosaltres, fent més gran el grup humà dedicat a donar servei i atenció als nostres clients.

Un segon motiu d'alegria és celebrar els 35 anys de la nostra companyia. No ha estat un camí fàcil, 35 anys de dedicació i esforç que han portat a Electro-Neumàtica Lleida S.A. a la seva posició actual en el mercat de Lleida i província, i que esperem que ens porti a celebrar molts anys més al vostre costat.

Tot el grup humà agraeix la confiança depositada en nosaltres durant tot aquest temps i us animem a seguir fent-ho amb el nostre ferm compromís de millorar dia a dia amb i per vosaltres.

Volem agrair al nostre personal actual i companys que van formar part de la nostra família la feina feta i la professionalitat demostrada, així com als nostres clients la confiança depositada que ens porta a poder celebrar aquest aniversari.