Campanya de compressors "tot en un"

Campanya de compressors "tot en un"

A Electro-Neumàtica Lleida S.A. seguim apostant per la innovació i la comercialització de nous productes millorats, és per això que impulsem una campanya de compressors "tot en un" des de 3 KW fins a 22 KW formats per compressor, assecador frigorífic i acumulador en un únic muntatge tant d'Ingersoll-Rand com Aerius per a poder cobrir totes les necessitats que els nostres clients tinguin dins d'aquest segment de potències. El nostre Servei Tècnic Oficial amb professionals formats s'encarregaran de la posta en marxa i del seu posterior manteniment per a un rendiment òptim de les seves unitats. No dubti en consultar-nos.

Webinar gratuït Carlo Gavazzi

Webinar gratuït Carlo Gavazzi

Descobreix les possibilitats de control de l'aforament gràcies a les diferents solucions de Carlo Gavazzi.

Una solució híbrida formada per diferents tecnologies controlades per un únic i potent inici IOT que al seu torn permet integrar fàcilment noves funcionalitats com el monitoratge de consums, control d'instal·lacions i guiat en pàrquing.


Termòmetre infrarojos de Genebre

Termòmetre infrarojos de Genebre

Us presentem el nou termòmetre infrarojos de Genebre per tal de poder pendre la temperatura d'una forma fàcil i ràpida, sense contacte. Rang de medició 32 ºC fins 42 ºC. Presició en humans ±0.2 ºC (36-39 ºC) Distància de medició de 3 a 5 cm. Parada automàtica en 7 segons. Per més informació i disponibilitat no dubteu en contactar amb nosaltres.
Comunicació entre empresa i clients

Comunicació entre empresa i clients

A Electro-Neumàtica Lleida seguim apostant per les noves tecnologíes i per a poder oferir un servei ràpid i proper als nostres clients. És per aquest motiu que posem a disposició dels nostres clients mitjançant la aplicació Whatsapp el nº de telèfon 659837683 per a fer consultes i poder ser més ràpids i àgils.

Curs de pneumàtica i electropneumàtica

Curs de pneumàtica i electropneumàtica

La pasada setmana es va realitzar a les nostres instal·lacions el curs de neumàtica i electroneumàtica amb la col·laboració de Festo, durant una setmana els clients que el realitzaven van treballar dur adquirint coneixements teòrics i posteriorment posant-los en pràctica amb els equips de treball disponibles. Volem agraïr a les empreses que van confiar en nosaltres i en els seus tècnics que van fer una excel·lent feina, estigueu atents a més cursos que anirem publicant.