Canal propi de youtube

Canal propi de youtube

Ens complau informar que hem inaugurat el nostre propi canal de youtube en el qual podreu anar descobrint els vídeos que es creïn des Electro-Neumàtica Lleida S.A. i els dels nostres proveïdors habituals, per donar a conèixer els nostres productes i novetats. No oblideu subscriure-us a canal de l'enllaç i estar a el dia de les novetats. A la nostra pàgina web teniu l'accés directe al costat de el del nostre perfil de Linked IN on també podreu seguir-nos i estar a el dia de totes les notícies relacionades amb la nostra empresa i els nostres productes.

Electro-Neumàtica Lleida S.A. 35 anys

Electro-Neumàtica Lleida S.A. 35 anys

Avui 1 de Juny de 2021 i després de més d’un any de pandèmia en una situació molt difícil per a tots nosaltres, creiem que tenim motius per estar contents i celebrar dos bones notícies dins el grup d’Electro-Neumàtica Lleida S.A.

Primer volem donar la benvinguda en una data molt especial per a nosaltres al nostre nou company Marc Guiu que inicia la seva nova etapa professional amb nosaltres, fent més gran el grup humà dedicat a donar servei i atenció als nostres clients.

Un segon motiu d'alegria és celebrar els 35 anys de la nostra companyia. No ha estat un camí fàcil, 35 anys de dedicació i esforç que han portat a Electro-Neumàtica Lleida S.A. a la seva posició actual en el mercat de Lleida i província, i que esperem que ens porti a celebrar molts anys més al vostre costat.

Tot el grup humà agraeix la confiança depositada en nosaltres durant tot aquest temps i us animem a seguir fent-ho amb el nostre ferm compromís de millorar dia a dia amb i per vosaltres.

Volem agrair al nostre personal actual i companys que van formar part de la nostra família la feina feta i la professionalitat demostrada, així com als nostres clients la confiança depositada que ens porta a poder celebrar aquest aniversari.

Solucions a mida Inoxpres

Solucions a mida Inoxpres

Solucions a mida per a les seves instal·lacions d'inoxidable amb Inoxpres ,pressfitting, clamp, soldar o també per a instal·lacions de gas amb totes les certificacions, disposem de les eines necessàries, stock disponible.

Consulti als notres tècnics i l'ajudarem en el dimensionament i a trobar la millor solució per a les seves instal·lacions.

#somdelleida #electroneumatica #electroneumaticalleida #inoxidable #pressfitting #inoxpres #inox #neumatica #fontaneria #climatizacion

Auditoria complerta de la seva instal·lació neumàtica

Auditoria complerta de la seva instal·lació neumàtica

A Electro-Neumàtica Lleida S.A. ens preocupen les instal·lacions d’aire comprimit del nostres clients, tant en la generació de l’aire com del seu total aprofitament minimitzant els costos derivats de pèrdues en les seves instal·lacions. Si ho desitja li podem realitzar una auditoria complerta de la seva instal·lació neumàtica detectant els punts de fuga per a poder reduir els seus costos econòmics.

Si ho desitja també li podem realitzar auditories energètiques de la seva instal·lació d’aire comprimit.

Per a més informació no dubti en contactar amb nosaltres al telèfon 973 24 91 19 o mitjançant el correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aerius de Ingersoll-Rand

Aerius de Ingersoll-Rand

Descobreixi amb nosaltres els nous Aerius d'Ingersoll-Rand amb potències des dels 2,2 kW fins als 45 KW tant en velocitat fixa com variable. En les unitats fins a 22 KW podem disposar des de les versions simples de compressor fins a les versions completes amb acumulador, assecador i filtratge d'aire.

Unitats fiables, econòmiques i amb tot el suport del servei post venda d'Electro-Neumàtica Lleida S.A.

No dubti en consultar-nos.


#somdelleida #electroneumatica #electroneumaticalleida #compresores #airecomprimido #airecomprimit #compressors #neumatica