Mini cursos de pneumàtica

Mini cursos de pneumàtica

Com empresa destinada al servei i manteniment industrial volem que també els nostres clients tinguin la millor formació i els millors coneixements ja que això els permetrà realitzar les seves tasques millor, amb menys errors i de forma més eficient sumat a la millora de la comunicació a l'hora de poder ajudar en cas de que necessitin a algún dels nostres tècnics, per això impulsem "Mini-Cursos" de neumàtica.

Si t'interessa no dubtis en contactar amb nosaltres a través del formulari de la nostra web o pels mitjans habituals.

Àrea de monitorització de compressors

Àrea de monitorització de compressors

Ens complau informar que hem inaugurat a les nostres oficines l'àrea de monitorització dels compressors que fins avui tenen instal·lat el sistema #Helix d'Ingersoll Rand dels nostres clients. Concretament des de les nostres oficines podem veure l'estat dels equips, saber si han parat per avaria, si treballen o si necessiten manteniment per poder donar un millor servei als nostres clients, pensant a reduir al màxim el temps d'atur dels compressors, juntament amb aquest control, el sistema Helix disposa d'avisos per correu electrònic en cas d'avaria o necessitat de manteniment per a una solució més eficaç als nostres clients i sense cap cost afegit ni quotes mensuals.

Vàlid per a qualsevol compressor, sigui Ingersoll-Rand o d'altres marques, sense afectar-ne el funcionament habitual i sense possibilitat de controlar externament, només monitorització.

Si voleu més informació o instal·lar un equip al vostre compressor no dubteu a contactar amb nosaltres.

#electroneumaticalleida #electroneumatica #lleida #airecomprimido #neumatica #airecomprimit #industria40 #somdelleida #compresores
Sistema de monitorització Helix

Sistema de monitorització Helix

Presentem el sistema de monitorització Helix desenvolupat per Ingersoll-Rand per poder visualitzar l'estat de la unitat i rebre avisos en cas de necessitat de manteniment o d'avaria del compressor.
Aquest sistema es pot gestionar des de qualsevol dispositiu ja que es troba al núvol i permet un millor control de la unitat i una rapidesa més gran per a la gestió de manteniments i d'avaries.
El sistema Helix no té més cost que el de la seva instal·lació a la unitat, la gestió i manteniment de la unitat Helix és totalment gratuïta.
Per a més informació no dubteu a consultar-nos a través dels canals habituals.

Nou carro VISIÓN BOX UNIVER

Nou carro VISIÓN BOX UNIVER

Presentem el nou carro VISIÓ BOX UNIVER.
Una forma ordenada de tenir el teu estoc de racordatge.
Hi ha diferents opcions de composició del mateix.
Ens adaptem a les teves necessitats.
Quedem a l'espera de les vostres consultes i/o dubtes.

Bon Nadal!

Bon Nadal!

L'equip d'Electro-Neumàtica Lleida vol desitjar un bon nadal i feliç 2022 a tots els nostres clients i associats.
Esperem que pogueu gaudir d'unes bones festes, cuideu-vos i que el proper any puguem seguir creixent junts.

BONES FESTES!!!!