Nova bomba Calpeda

Nova bomba Calpeda

Nova bomba Calpeda. Aterra al mercat la nova Mèta de Calpeda, bomba amb variador de velocitat, acumulador incorporat, òptim rendiment, reduït consum elèctric. Una bomba que farà parlar molt. Molt aviat ja estarà disponible a les nostres instal·lacions. Si té qualsevol dubte pot consultar-nos i us informarem mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
#calpeda #electroneumatica #bombascalpeda #bombeo #aumentodepresion #electroneumaticalleida Calpeda CALPEDA IBERICA, S.A.

Auditories de consum d'aire comprimit

Auditories de consum d'aire comprimit

A Electro-pneumàtica Lleida S.A. seguim apostant per l'atenció i servei als nostres clients i usuaris de compressors d'aire comprimit, d'aquesta manera recordem que disposem d'equips per a realitzar auditories de consum d'aire comprimit, per comprovar l'estat de les seves instal·lacions i detallar el rendiment dels equips per poder oferir a cada instal·lació les millors opcions personalitzades per optimitzar el seu rendiment. L'estudi es realitza de forma no invasiva i li proporcionarà a l'usuari informació de l'estat real de la seva instal·lació.
Si voleu saber més sobre aquest servei que oferim no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres i els oferirem la nostra millor solució.

Nou sensor de seguretat

Nou sensor de seguretat

Nou sensor de seguretat per a muntatges en portes com seguretat, possibilitat de connexió fins a 30 sensors en sèrie, de fàcil instal·lació, grandària molt reduïda i amb visualització des de l'exterior. Això afavoreix la reducció de temps d'atur considerablement. Si està interessat en aquest producte o té qualsevol dubte a l'tema no dubteu a posar-se en contacte amb nosaltres i l'ajudarem a buscar la millor solució.

Campanya de compressors "tot en un"

Campanya de compressors "tot en un"

A Electro-Neumàtica Lleida S.A. seguim apostant per la innovació i la comercialització de nous productes millorats, és per això que impulsem una campanya de compressors "tot en un" des de 3 KW fins a 22 KW formats per compressor, assecador frigorífic i acumulador en un únic muntatge tant d'Ingersoll-Rand com Aerius per a poder cobrir totes les necessitats que els nostres clients tinguin dins d'aquest segment de potències. El nostre Servei Tècnic Oficial amb professionals formats s'encarregaran de la posta en marxa i del seu posterior manteniment per a un rendiment òptim de les seves unitats. No dubti en consultar-nos.

Webinar gratuït Carlo Gavazzi

Webinar gratuït Carlo Gavazzi

Descobreix les possibilitats de control de l'aforament gràcies a les diferents solucions de Carlo Gavazzi.

Una solució híbrida formada per diferents tecnologies controlades per un únic i potent inici IOT que al seu torn permet integrar fàcilment noves funcionalitats com el monitoratge de consums, control d'instal·lacions i guiat en pàrquing.