Electro-Neumàtica Lleida S.A. 35 anys

Electro-Neumàtica Lleida S.A. 35 anys

Avui 1 de Juny de 2021 i després de més d’un any de pandèmia en una situació molt difícil per a tots nosaltres, creiem que tenim motius per estar contents i celebrar dos bones notícies dins el grup d’Electro-Neumàtica Lleida S.A.

Primer volem donar la benvinguda en una data molt especial per a nosaltres al nostre nou company Marc Guiu que inicia la seva nova etapa professional amb nosaltres, fent més gran el grup humà dedicat a donar servei i atenció als nostres clients.

Un segon motiu d'alegria és celebrar els 35 anys de la nostra companyia. No ha estat un camí fàcil, 35 anys de dedicació i esforç que han portat a Electro-Neumàtica Lleida S.A. a la seva posició actual en el mercat de Lleida i província, i que esperem que ens porti a celebrar molts anys més al vostre costat.

Tot el grup humà agraeix la confiança depositada en nosaltres durant tot aquest temps i us animem a seguir fent-ho amb el nostre ferm compromís de millorar dia a dia amb i per vosaltres.

Volem agrair al nostre personal actual i companys que van formar part de la nostra família la feina feta i la professionalitat demostrada, així com als nostres clients la confiança depositada que ens porta a poder celebrar aquest aniversari.